Değirmen İlkokulu

WEB https://vandegirmenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : DEĞİRMENKÖY MAH. DEĞİRMENKÖY SK. DEĞİRMENKÖY İLKOKULU SİTESİ NO 85 İPEKYOLU / VAN
VİZYON : VİZYONUMUZ: Değirmen İlköğretim Okulu olarak: Hedefleri başarmak olan , çevresinde bilinçli eğitime değer veren bir kültür oluşmasını sağlayarak geleceğe eğitimli, meslek sahibi sevgi dolu çalışkan bireyler yetiştiren ideal örnek bir kurum olmak. Başarılı, yaratıcı, soran ve sorgulayan birey yetiştirmek. Karşılıklı güvenin olduğu, sorumluluk bilincinde hareket edilen şeffaflık ve adaletin uygulandığı ve bireysel farklılıklara saygılı kurum olmak.
MİSYON : MİSYONUMUZ: Değirmen İlköğretim Okulu olarak: Öğrencilerimizin sevgi ve iletişimin desteklediği gerçek öğrenme ortamında düşünsel beceri kazanmalarına,yaratıcı güçlerini ortaya koymalarına yardımcı olmak.Kendisi ve çevresiyle barışık,işbirliği içinde çalışan hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, çalışkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, inançlı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.30 14.10
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ÖĞRETMENLER İÇİN MERKEZE ULAŞIM ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : VAN MERKEZ DEĞİRMEN KÖYÜ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ VAN İL MERKEZİNE 12 KM UZAKLIKTA OLUP YOLU ASFALTTIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :